SRP:ENG
Beogradski univerzitet, Narodna Biblioteka Srbije, Narodna Biblioteka Crne Gore

Od osnivanja, Blink N je ostvario saradnju sa najznačajnijim kulturnim i obrazovnim institucijama u Srbiji za koje je razvio najrazličitije web sadržaje: od studentskih portala, pisarnica i sistema za upravljanje dokumentima (DMS) do sistema za bibliografije. Za ovakve web projekte smo koristili sopstvene platforme razvijene nad PHP/MySQL tehnologijom.
Pored toga, uspešno smo integrisali sopstvene platforme sa modernim web alatima kao sto su WordPress, Yii2 i drugi.

Preduzeća iz Srbije i sveta

Za naše partnere iz sveta bankarstva i privrede razvili smo sistem elektronskog plaćanja putem interneta bez upotrebe platnih kartica implementacijom standarda prihvaćenog u EU. Prateći regulative evropske unije za prelazak na elektronsko carinjenje, razvili smo sertifikovanu desktop aplikaciju i dobili sertifikat Carine Srbije. Zajednička osnova ova dva projekta su XML web servisi i digitalno potpisivanje/kriptovanje komunikacije.

Napredna znanja matematike i geometrije su nam pomogla da razvijemo rešenje za međunarodnog kreatora odela po meri. Putem web sajta, kupac bira dizajn odela, a naša platforma obezbeđuje da se u optimalnoj brzini prema odabranim opcijama od delova slika formira prikaz odela.
Za potrebe sistem integratora i telekomunikacionih operatora razvili smo Android aplikaciju koja pomoću SNMP protokola i Perl alata nadzire rad servera i rutera, temperaturu i druge parametre server sale i pomaže održavanje SLA od 24/7 za kritične servise.

Biološki fakultet u Beogradu, zvanična internet prezentacija

Zvanična internet prezentacija Biološkog fakulteta u Beogradu. Sadrži veliki broj strana a struktura mu je takva da omogućuje jednostavno dodavanje i širenje uz zadržavanje preglednosti. Za preko dve stotine nastavnih radnika fakulteta date su zasebne grupe strana uz mogućnost samostalnog uređivanja od strane samih nastavnika. Takođe, dati su zasebni delovi za katedre, institute i druge organizacione celine fakulteta.
>>
Nacionalna biblioteka Crne Gore "Đurđe Crnojević", Digitalne Kolekcije

Za potrebu digitalizacije kolekcija razvijeni su alati preko kojih se može vršiti jednostavno povezivanje velike količine digitalizovane građe, prvenstveno skeniranih strana i tekstualne građe, ali i audio i video fajlova.
>>
Nacionalna biblioteka Crne Gore "Đurđe Crnojević", Bibliografija Crne Gore 1494-1994

Broj strana: Oko 15.000
Tip građe: inkunabule, paleotipi, knjige, serijske publikacije, prilozi iz periodike
Registri: 14 registara od kojih su najbrojniji autorski i predmetni
Broj bibliografskih jedinica: Oko 230.000
Dizajn: Arion Asllani

Nacionalna biblioteka Srbije, Nacionalna biblioteka Crne Gore "Đurđe Crnojević", HTML Bibliograf

Program namenjen automatskom kreiranju prezentacije tekuće bibliografije.
>>
Nacionalna biblioteka Srbije, Srpska bibliografija knjiga 1868-1944

Broj strana: Oko 11.000
Tip građe: Knjige
Registri: autorski i predmetni
Broj bibliografskih jedinica: Oko 101.000

Muzej savremene umetnosti u Beogradu, Čitajte o...

Elektronska čitaonica Muzeja savremene umetnosti. Sadrži nekoliko čitaonica: Petar Lubarda, Sava Šumanović, Muzej savremene umetnosti i Avangarda.
Broj skeniranih strana: Oko 3.500
Broj fotografija: Oko 150
Broj bibliografskih jedinica: Oko 1.050
Autor projekta je Aleksandra Mirčić a dizajn je uradio Andrej Dolinka.

Ekonomski fakultet u Beogradu, studentski portal

Portal spaja firme koje nude prakse sa studentima, koji biraju prakse po svojim interesovanjima. Portal je realizovan koriscenjem WordPress CMSa koji je prosiren dodatnim funkcionalnostima u skladu sa tehnickim zahtevima. Dodatne funkcionalnosti su programirane u PHPu prateci savete i uputstva WordPress platforme.

Muzej Istorije Jugoslavije, Bajskultura

Prezentacija projekta Bajs kultura muzeja Istorije Jugoslavije. Sadrži sistem za prijavu učesnika biciklističkih tura u okviru projekta.
Dizajn je uradio Nikola Korać.
Vladan Radovanović - Lična internet prezentacija

Sajt na kome je predstavljeno stvaralaštvo umetnika Vladana Radovanovića. Prema dizajnu koji je dao sam umetnik, agencija je uradila tehničko rešenje.
Ovde su predstavljeni raznovrsni tekstualni, vizuelni, audio i video materijali vezani za odabrane radove iz velikog opusa umetnika.
Stomatološka ordinacija Tihaček

Internet prezentacija stomatološke ordinacije Tihaček.
Dizajn Marija Konjikušić
Rent a car Avrora Maximum

Sajt agencije za iznajmljivanje automobila i prateće opreme sa sistemom za rezervaciju vozila.
Dizajn Marija Konjikušić
Dnevni kič - internet časopis

Internet časopis na slovenačkom jeziku. Autor časopisa je Gordana Sredojević, a vizuelnog rešenja Marija Bukorović. Agencija Blink N je angažovana za programersku izradu sajta i održavanje.
>>